Standaard Decontaminatiewagen van Barli – Scherp geprijsd!

Ook met de standaard-deco bent u verzekerd van een goed uitgeruste Deco unit. Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Decontaminatiewagen

Barli staat al jarenlang bekend als producent van de meest kwalitatief hoogwaardige decontaminatiewagen, waarbij er altijd maatwerk mogelijk is. We bespreken uw wensen graag in een persoonlijk gesprek, om dit te vertalen naar een ontwerp. Of het nu gaat om specifieke gebruiks opties, of aanpassingen in afmetingen, er zijn zeer veel mogelijkheden.

Steeds vaker merken we echter dat er naast maatwerk, ook veel vraag is naar een standaard decontaminatiewagen om in te zetten bij bodem- en/of asbestsaneringen en overige calamiteiten.

Hierdoor hebben we recent 2 nieuwe modellen ontwikkeld, de Deco 3 en de Deco 4. Uiteraard zijn deze sanering wagens goed doordacht en voldoen ze aan alle eisen om te gebruiken bij saneringen. Echter, door deze Deco units basic te houden en geen maatwerk aan te bieden, zijn wij in staat om de units zeer scherp geprijsd aan te bieden.

Er zijn wel een beperkt aantal opties mogelijk zoals bijvoorbeeld de keuze voor warmwatervoorziening. Ook zijn de Deco’s selfsupporting te maken m.b.v. een accu-pakket.

Voor een decontaminatiewagen, saneringswagen of douchewagen laat u zich het best adviseren bij Barli!

Barli bv

Contactgegevens

Jagersveld 20, 5405 BW Uden
tel. 0413 – 255 099
e-mail: info@barli.com

direct contact