Saneringsunit

Kies voor de meest betrouwbare partner in het bouwen van de saneringsunit.

Een saneringsunit van Barli staat garant voor de beste kwaliteit in de saneringswagens. Bij Barli in Uden wordt de deco unit volledig ontwikkeld en gekeurd voor oplevering. De saneringswagen is kant en klaar als standaard Deco te bestellen en is daarmee voorzien van alle gemakken voor onder andere bodemsanering.

De saneringswagen van het standaard model bevatten alle benodigdheden voor alle soorten bodemsanering, ontsmettings-, en overige saneringswerkzaamheden. Barli adviseert u graag voor de beste saneringsunit voor uw werkzaamheden. Dit kan een standaard model zijn maar ook op maat adviseren wij u graag. Hiermee garanderen wij het beste materiaal voor uw bodemsanering werkzaamheden.

Barli heeft door de jarenlange ervaring de beste kennis van veiligheid en het uitvoeren van de keuringen in huis. Buiten veiligheid en onderhoud is de Deco unit ook volledig naar wens in te indelen.

Vanaf het begin van zijn bestaan is Barli al vooraanstaand in het bouwen van de meest betrouwbare saneringsunit. Alle verschillende soorten saneringswagen en speciale wensen heeft Barli al eens gebouwd. Op het onderstel worden in ieder geval drie compartimenten gemaakt. Een uitkleedruimte, doucheruimte en een schone ruimte (aankleedruimte). Daarbij is er ruimte is in de deco unit voor een aggregaat, geiser, gasflessen en stopcontacten.

Wanneer er behoefte is aan een meer op maat gemaakte Deco of saneringsunit zijn de mogelijkheden eindeloos. Op de pagina ‘Maatwerk Deco’ op deze website leest u de uitgebreide mogelijkheden.

Barli bv

Contactgegevens

Jagersveld 20, 5405 BW Uden
tel. 0413 – 255 099
e-mail: info@barli.com