Mobiele keet

Onderhoud aan uw asbest mobiele keet uitvoeren bij Barli.

Wanneer u als asbestsaneerder of bodemsaneerder werkt met gevaarlijke stoffen is onderhoud aan uw materiaal van groot belang. Barli bouwt daarom niet alleen deco units, maar voert ook onderhoudswerkzaamheden uit. Want wie kent uw mobiele keet beter dan degene die deze gebouwd heeft?

Tijdens het uitvoeren van onderhoud aan uw asbest deco unit of bodemsanering unit wordt gecontroleerd op het voldoen aan RDW richtlijnen van het onderstel, veiligheid van de geiser en het uitvoeren van een legionella beheersplan.

De mobiele keet die een asbestsaneerder inzet bij saneringswerkzaamheden is veel onderweg en uw werk is grotendeels afhankelijk van het functioneren van de deco unit. Barli zal u daarom ook bij ieder onderhoud uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van aanpassingen in uw mobiele keet. Op deze manier blijft de saneerder werken met de nieuwste en best passende mogelijkheden bij uw saneringswerkzaamheden.

Bij aflevering van uw mobiele keet bij Barli voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden vragen wij u om deze zo asbest vrij mogelijk bij ons af te leveren. Na het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden krijgt u een asbest vrijverklaring en een keuringsrapport van ons mee.

Mocht u als asbestsaneerder speciale wensen hebben ten overstaan van de onderhoudswerkzaamheden aan uw mobiele keet, bel ons dan voor advies.

Bent u asbestsaneerder of werkt u met asbest en maakt u gebruikt van een mobiele keet? Maak direct een afspraak om onderhoudswerkzaamheden in te plannen aan uw unit.

Barli bv

Contactgegevens

Jagersveld 20, 5405 BW Uden
tel. 0413 – 255 099
e-mail: info@barli.com