Maatwerk deco units

Iedere saneerder heeft een eigen manier van werken, eigen eisen en wensen als het gaat om maatwerk deco units. Afmetingen van groot tot klein zijn allemaal mogelijk omdat de afmetingen van de compartimenten afzonderlijk aanpasbaar zijn. Barli adviseert u graag om alle verschillende klantspecifieke opties met u door te nemen om zo tot een maatwerk deco te komen.

Tijdens het persoonlijke advies gesprek wordt onder andere de exacte indeling van bijvoorbeeld stroompunten, opbergruimten enz. in onderling overleg afgestemd. We komen graag met u in gesprek om persoonlijk wensen en eisen te bespreken.

Deco 470s - Barli Deco

> Deco 470

Deze Deco van 470cm is naast de gebruikelijke 3 compartimenten, uitgerust met een toiletruimte én een schaftruimte. De schaftruimte is voorzien van een raam, 2 vaste opbergbanken met kussens en een vaste tafel. Daarnaast is deze Deco voorzien klantspecifieke voorzieningen zoals een wastafel in de doucheruimte en een keukenblok met wasbak in de schaftruimte. Aan de voorzijde van de Deco zit een opbergruimte t.b.v. een aggregaat. Deze kan met een slede worden uitgeschoven.

> Deco 500s

Deze Deco, opgebouwd m.b.v. sandwichpanelen, is 5 meter lang. De unit is uitgevoerd met 3 compartimenten. Daarnaast is er een schaftruimte opgenomen. In de schaftruimte is een kast en een vaste bank met klep opgenomen. In deze bank is een extra watertank van ca. 250 liter verwerkt. Daarnaast is de Deco voorzien van een toilet, een extra wastafel, opbergkasten en een buitendouche.

Deco 500s - Barli Deco
Deco 470s - Barli Deco

> Deco 570S

Een ruime Deco van 570 cm. De extra ruimte is gebruikt om de compartimenten ruimer uit te voeren en voor een opbergkast van buitenaf te bereiken. In de vuile ruimte is tevens een kastruimte opgenomen, die door middel van een rolluik afsluitbaar is. Deze ruimte is voorzien van een werkblad met opstand en wandcontactdozen. Maatwerk opbergbanken, schappen en kapstokhaken opgenomen. Tenslotte is de Deco voorzien van een aluminium imperiaal met rol en ladder.

> Deco opbouw op bedrijfswagen

Naast de bekende Decontaminatie unit die als aanhanger te gebruiken zijn, kunt u bij Barli ook terecht voor een opbouw van een Deco op een bestaande bedrijfswagen. Uiteraard wordt de opbouw volledig selfsupporting uitgevoerd en kan de Deco voor asbest- en bodemsaneringen geschikt gemaakt worden. Naast een ontsmettingssluis met de vuile- douche- en schone ruimte is er ook ruimte te maken voor bijvoorbeeld een kantoor of schaftgedeelte.

Deco 500s - Barli Deco
Direct contact »