Douche unit

De Deco’s van Barli hebben allemaal een doucheunit.

Douche unit

Decontaminatiewerkzaamheden vragen om Deco’s die bij voorkeur volledig uitgerust zijn met alle gemakken zoals douche unit, wasbakken, schone ruimte, toilet, etc. Werken met verschillende schadelijke stoffen zoals asbest of chemische stoffen behoeven zorgvuldig samengestelde Deco units Barli heeft al jarenlange ervaring in de ontwikkeling van deze units en weet wat nodig is voor veilig en efficiënt werken.

Douchewagen

Voor werkzaamheden welke minder voorzieningen behoeven bieden we een douchewagen welke uit te breiden is met verschillende opties zoals kleedruimte, extra wasbakken of extra opslagruimte voor materiaal. De douchewagen wordt altijd op maat voor u gemaakt waarbij de basis van een doucheunit wordt gebruikt. Uitbreidingen en opties plaatsen we op maat en passend bij uw werkzaamheden.

Op het onderstel worden in ieder geval drie compartimenten gemaakt. Een uitkleedruimte, doucheruimte en een schone ruimte (aankleedruimte). Daarbij is er ruimte is in de deco unit voor een aggregaat, geiser, gasflessen en stopcontacten.

Wanneer er behoefte is aan een meer op maat gemaakte doucheunit of douchewagen zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor een doucheunit laat u zich het best adviseren bij Barli!

Barli bv

Barli bevindt zich op het industrieterrein van Uden

Jagersveld 20, 5405 BW Uden Tel No: 0413 255 099 Web: www.barli.com