Asbest

Asbest werkzaamheden met betrouwbare materialen van Barli, zoals een asbestcontainer en alles wat u nodig heeft bij asbest saneren.

Barli werkt al sinds de oprichting met asbestsaneerders samen voor de ontwikkeling van de beste asbestcontainers, decontaminatieunits, saneringswagens en douchewagens. Wij zijn dan ook volledig op de hoogte van alles wat er nodig is bij asbestverwijdering volgens de laatste richtlijnen.

Bij uw werkzaamheden met asbest is het voor u belangrijk efficiënt maar zeker ook veilig te kunnen werken. Het is daarom ook aan de bouwer van de asbestcontainer of asbestsanering wagen om het materiaal en de uitrusting te voorzien van alle gemakken en benodigdheden.

Iedere saneerder heeft weer andere behoeften wanneer het gaat om extra wasbakken, opbergruimte of schaftruimte, daarom moet u zich altijd laten adviseren door een betrouwbare partij. Barli weet wat er nodig is, is op de hoogte van de laatste richtlijnen met betrekking tot veiligheid en veilig werken, en bovenal denkt Barli met u mee!

Werkt u met asbest en heeft u advies nodig bij de aanschaf van een asbestcontainer als asbestsaneerder bij asbestsanering. Vraag een advies gesprek aan met een van de adviseurs van Barli.

Barli bv

Barli bevind zich op het industrieterrein van Uden

Jagersveld 20, 5405 BW Uden Tel No: 0413 255 099 Web: www.barli.com